logo.jpg

Hei

Valmistamme maalaustelineitä sekä taulunpohjia kaikissa mitoissa. Pyynnöstä tarjoamme myös muita kokoja. Jos haluat tarjouksen tuotteistamme, kerro meille jokaisesta pyynnöstä,  jonka haluat saada: koko, määrä, puulaji, kankaanlaatu jne. 

Bastidores

Keitä olemme?

Bastidores Jurasa on yritys, joka syntyi vuonna 1960 Alcoyn alueella syntyneestä maalausten ja taidekehysten kysynnästä johtuen useiden taiteelliseen maalaukseen keskittyneiden yrityksien vähäisyydestä. Tämä luo kysyntää, joita ei aiemmin ollut olemassa ja joka edellytti erikoistumista.
    
Tämä yritys keskittyi vastaamaan markkinoiden vaatimuksiin ja siirtyi yleisestä puusepänliikkeestä yksinomaan taiteilija maalauspohjien sekä maalaustelineiden valmistukseen, mikä teki siitä ensimmäisen kansallisen yrityksen, joka on omistautunut näille tuotteille espanjassa.
    
Yli 40-vuotisen olemassaolonsa aikana yritys omaksunut uusia teknologioita saadakseen laadukkaan tuotteen edullisella hinnalla unohtamatta asiakkaidensa palvelua, mikä on johtanut siihen, että se on tällä hetkellä valmis kattamaan kaiken kysynnän tai vaatimuksen: Yritys valmistaa 3 000 tuotetta päivittäin.
    
T&K-osasto jatkaa tutkimusta tuotteidemme parantamiseksi ja sen tuloksena on onnistunut kehittämään uudentyyppisen kokoonpanon, joka antaa rungolle ainutlaatuiset ominaisuudet sekä kansallisilla että kansainvälisillä markkinoilla yhdistäen kaikki erityyppisten kokoonpanojen edut.
    
Bastidor Jurasalla on 1500 neliömetrin laitos Muro de Alcoyn (Alicante) teollisuusalueella.

KATSO VALMIIT MITAT TÄSTÄ

es.jpg

Polígono Industrial "EL PI" C/ 2, parcela 24-25 03880 - MURO DE ALCOY (Alicante) España Alicante ramis@lienzosjurasa.com www.lienzosjurasa.com

avoinna ma - pe

klo 8 - 20

+34 965 53 14 90

Palvelu suomenkielellä

artgallerye@gmail.com

images.png